Aanmelden Plantdag

Wij planten twee maal per jaar nieuwe bomen: in maart en in november. De eerstvolgende plantdag is in maart 2021.  De definitieve datum is 7 en 14 maart. In verband met de corona-maatregelen worden de families die een boom gaan planten in de week voorafgaand aan de plantdag geïnformeerd over het aantal mensen dat aanwezig mag zijn.

Breng uw laarzen en spades mee, dan bent u altijd voorzien van gereedschap. De ervaring van de voorgaande plantdagen is dat het een enorme leuke en soms emotionele dag is. Kinderen kunnen zich goed vermaken met zand en water.

Aanmelden plantdag 21 november 2021

U kunt zich aanmelden voor de plantdag op 21 november 2021. Klik op de onderstaande link om het formulier te downloaden.

Inschrijfformulier-Gedenkboom-november-2021

Tekstbordje

Voor alle benodigdheden voor de aanplant zal ook door de Stichting Gedenkbos Asten worden gezorgd. Ook zal de stichting er voor zorgen dat er een paaltje is voor bij uw boom. Op dat paaltje kan u het via Andriessen bestelde tekstbordje bevestigen (indien u een bordje wil).

Bereikbaarheid

Het bos is bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is voldoende gelegenheid tot parkeren. Maar op plantdagen is het vaak erg druk en zal aan de weg geparkeerd worden. Verkeersbegeleiders helpen ons daarbij.

route naar Sengersbroekweg via:

http://www.viamichelin.nl/web/Kaarten-Plattegronden/Kaart_Plattegrond-Nederland

Sengersbroekweg 5725 Heusden, Nederland kunt u daar invullen.