Aanmelden Plantdag

Wij planten twee maal per jaar nieuwe bomen: in maart en in november. De eerstvolgende plantdag is in november 2020. Ook deze is inmiddels volgeboekt! De definitieve datum wordt pas na de zomer bepaald in verband met de corona-maatregelen.

Hoe ziet het programma er uit in november 2020?

  • 10.30 uur: Ontvangst van de families die een boom gaan planten met koffie en wat lekkers
  • 10.45 uur: Toespraak bestuur Gedenkbos
  • 11.00 uur: Uitleg en planten van de bomen
  • 12.00 uur: Einde

Breng uw laarzen en spades mee, dan bent u altijd voorzien van gereedschap. De ervaring van de voorgaande plantdagen is dat het een enorme leuke en soms emotionele dag is. Kinderen kunnen zich goed vermaken met zand en water.

Voorlopige aanmelden plantdag maart 2021

U kunt zich aanmelden voor de plantdag in maart 2021. Maar…Wij bekijken na de plantdag in november 2020 hoeveel bomen er nog eventueel geplant kunnen worden. Het bos zit namelijk vol en misschien dat er her en der nog een boom bij kan. Ook bekijken we hoeveel bomen er te adopteren zijn. We hebben bij enkele plantdagen namelijk extra bomen geplant die nu nog geen eigenaar hebben. Ook zijn er enkele bomen spontaan gegroeid op het perceel die we hebben laten staan. Dus: schrijf u in voor de plantdag van maart 2021 en u krijgt na november 2020 te horen of en hoeveel bomen we nog kunnen planten in november. Klik op de onderstaande link om het formulier te downloaden.

https://gedenkbos-asten.nl/wp-content/uploads/2020/05/Inschrijfformulier-Gedenkboom-maart-2021.docx

Tekstbordje

Voor alle benodigdheden voor de aanplant zal ook door de Stichting Gedenkbos Asten worden gezorgd. Ook zal de stichting er voor zorgen dat er een paaltje is voor bij uw boom. Op dat paaltje kan u het via Andriessen bestelde tekstbordje bevestigen (indien u een bordje wil).

Bereikbaarheid

Het bos is bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is voldoende gelegenheid tot parkeren. Maar op plantdagen is het vaak erg druk en zal aan de weg geparkeerd worden. Verkeersbegeleiders helpen ons daarbij.

route naar Sengersbroekweg via:

http://www.viamichelin.nl/web/Kaarten-Plattegronden/Kaart_Plattegrond-Nederland

Sengersbroekweg 5725 Heusden, Nederland kunt u daar invullen.