Een boom planten

Als je een boom wilt planten in het Gedenkbos dan word je automatisch lid van de Stichting Gedenkbos Asten. Je ontvangt op de plantdag een certificaat en ben je dus een Bosvriend geworden. We hebben twee plantdagen per jaar: maart en november. De plantdag van  november 2023 zit inmiddels vol. Dit is de laatste plantdag want we hebben geen ruimte meer om op het huidige perceel nieuwe bomen te planten. Als u zich nu aanmeldt, dan komt u op een wachtlijst te staan voor een nieuw perceel. Voor de Bosvriend doen we het onderhoud en de zorg voor de boom natuurlijk gratis. De Stichting heeft voor dit verplicht lidmaatschap gekozen om tot een blijvende vriendschap tussen jou, de boom, het Gedenkbos en de Stichting te komen. Zolang het certificaat in jouw bezit is ben je automatisch lid van de Stichting. Gedetailleerde uitleg over het lidmaatschap kunt u terugvinden in de voorwaarden.

Wat kost een boom?

De boom die je wil gaan planten kost eenmalig 150 euro. Daarvoor zorgen wij dat er een plantgat wordt gegraven, nieuwe voedingrijke grond wordt toegevoegd, steunpalen worden geplaatst en mocht de boom uiteindelijk niet aanslaan dan krijg je gratis een nieuwe boom. U kunt het lidmaatschap ook in een keer afkopen. Hieronder ziet u voor welk bedrag u dit kunt doen. Vermeld altijd uw boomnummer op de afrekening.

Wat kost het lidmaatschap?

Het lidmaatschap van het Gedenkbos kost voor particulieren € 20,00 per jaar en voor bedrijven € 75,00 per jaar.

Als je een boom wil gaan planten, vul dan onderstaand formulier in. U komt daarmee op een wachtlijst te staan!

Ja, ik wil een boom planten

Lees voordat u het formulier invult onze voorwaarden en privacy verklaring op deze website

Wij nemen contact met je op voor de details rondom de (eerstvolgende) plantdag.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Tekstbord bestellen

Wil je een bordje bij de boom?

Veel mensen willen een tekstbordje bij de boom plaatsen. Dat kan, maar de bordjes moeten wel aan een aantal richtlijnen voldoen! Wij willen graag uniformiteit van de bordjes in het bos.

Het bedrijf Andriessen graveertechniek in Helmond kan voor de certificaathouders een mooi tekstbord graveren. Je kunt zelf met hen contact zoeken. Dit bedrijf is hierin gespecialiseerd. Dit zijn onze richtlijnen:

  • Afmeting maximaal een A4 formaat;
  • Materiaal Trespa; 
  • Logo Gedenkbos Asten komt op alle tekstborden klein in de bovenhoek;
  • Lettertype Verdana;
  • Regels tekst zelf te bepalen 5 a 6 maximaal;
  • Er mag geen foto op het bord worden gegraveerd of geplakt.

Betaal hier uw boom die u heeft besteld!